SKS Group


Työpaikat

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei ole avoinna juuri nyt sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Käsittelemme avoimia hakemuksia säännöllisesti ja olemme yhteydessä henkilöihin, jotka ovat mahdollisesti taustaltaan ja kokemukseltaan sopivia meillä avautuviin tehtäviin.

Teemme mielellämme myös opiskelija- ja oppilaitosyhteistyötä. Voit hakea harjoittelupaikkaa, kesätyöpaikkaa tai tiedustella lopputyömahdollisuuksista avoimen hakemuksen kautta. Harjoittelu-, kesätyö- ja lopputyöpaikat käsitellään tapauskohtaisesti.Esittelyssä työharjoittelijamme Niko


”Moikka, olen Niko ja SKS Mechatronicsilla työharjoittelussa. Harjoittelu on loppusuoralla ja vuodenvaihteen jälkeen palaankin koulunpenkille. Opiskelen Leppävaaran Omniassa koneenasentajaksi ja valmistun muutaman kuukauden päästä. Kotona vapaa-ajalla olen mielelläni autotallissa korjaamassa ja rakentamassa vanhoja Amerikan autoja, moottoripyöriä ja mopoja.

Työharjoittelussa olen avustanut teatterimekaniikan asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä. Työtehtävät ovat vieneet mukanaan mm. Espoon suunnille huoltokeikoille. Parasta on ollut päästä tekemään vähän kaikenlaista asennushommaa, esim. ketjunostimien ja trussien asennusta. Samalla on oppinut teatterimekaniikasta ja päässyt tutustumaan siihen liittyviin laitteisiin. Olen aiemminkin ollut SKS:llä töissä. Olin SKS Mekaniikan asennustiimissä kesätöissä vuonna 2017 ja 2018. Suurimman osan kesästä olin vaihde-, igus- ja ketjupajalla.”