SKS Group


SKSGroup on viiden yhtiön kokonaisuus

SKS Control Oy, SKS Mekaniikka Oy ja SKS Tehnika OÜ muodostavat SKSGroup -kokonaisuuden, joka on osa Axel Johnson International konsernia. SKSGroupin liikevaihto on yhteensä noin 39 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 105 henkilöä.

Toiminta-ajatus
SKSGroup tarjoaa vahvaan tekniseen osaamiseen perustuvia tuote- ja palveluratkaisuja kone- ja laitevalmistajille Suomessa ja valituilla markkina-alueilla.

Visio
Olemme asiakkaamme paras kumppani tuotekehityksen ja tuotannon suunnittelussa ja toteutuksessa.Lisäarvopalvelujen tuottajana ja komponenttien tarjoajana kilpailukykymme on tunnustettu.

Axel Johnson International on yksityinen, ruotsalainen perheyhtiö. Yhtiö on keskittynyt tekniseen osaamiseen perustuviin tuote- ja palveluratkaisuihin kone- ja laitevalmistajille. Toiminta jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen: nesteenkäsittelyratkaisut, teolliset ratkaisut, nostoratkaisut ja kuljetusratkaisut. Konserniin kuuluu yli 110 yhtiötä, joissa työskentelee noin 4 100 työntekijää 27 maassa. Konsernin liikevaihto oli noin 960 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Linkki Axel Johnson International verkkosivuille.