SKS Group

Elinkaaripalvelut

SKS Control tarjoaa kattavasti elinkaaripalveluita asiakkailleen.
Olemme Control Techniques -tuotteiden virallinen valtuutettu huoltokorjaamo.

Huolto ja kunnossapito
Teemme huoltokäynnit ja kenttäkorjaukset laitteiden asennuspaikalla Suomessa ja ulkomailla. Koneenvalmistajien ulkomaisilla asiakkailla on käytettävissä päämiestemme kansainvälinen verkosto, jonka avulla apu ja varaosat saadaan vikatapauksissa nopeasti paikalle.

Laitekorjaamo
Korjaamomme huolehtii edustamiemme laitteiden korjauksista ja huolloista. Vantaan Varistossa sijaitsevassa korjaamossa tehdään päämiesten valtuuttamana takuu- ja muita korjauksia sekä laitteiden tarkastuksia ja päivityksiä alkuperäisiä varaosia käyttäen. Tarvittaessa huolehdimme myös laitteiden korjauksista päämiestemme tehtailla.

Varaosat ja vaihtolaitteet
Varastossa on suuri valikoima edustamiemme päämiesten sekä SKS Controlin omia tuotteita. Harvinaisempien osien vikaantuessa monet päämiehistämme toimittavat varaosia pikatoimituksina.

24h varaosapäivystys Vantaalla mahdollistaa varaosien toimitukset kaikkina vuorokauden aikoina.

Ylläpidämme suosituimmista varastoimistamme tuotteista vaihtolaitevarastoa, josta voimme toimittaa rikkoutuneen laitteen tilalle nopeasti ehjän. Vaihtolaitteen käyttö minimoi käyttökatkojen pituuden ja on usein muutenkin taloudellista.

Elinkaarihallinta
Monien investointihyödykkeiden suunniteltu elinikä yltää yli useankin komponentteina käytettävien laitteiden tuotesukupolven. Asiakkaan tuotteiden ja järjestelmien tuntemus yhdessä päämiestemme, tavarantoimittajiemme ja alihankkijoidemme kanssa antaa meille parhaat mahdollisuudet suunnitella tuotteiden ja järjestelmien elinkaarta. Näin huomioimme asiakaskohtaisesti käytettävien osien ja teknologioiden saatavuuden tuotteen elinkaaren näkökulmasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lataa tästä:
- huoltotyolahete_sks_control.pdf
- Palveluhinnasto 1.1.2018 alkaen.pdf
- Servomoottorikorjaus datasheet_271217.pdf